Рівний рядок бокалів,
Старі дитячі фото,
Якісь непотрібні медалі,
І Шекспір … ніяк і збоку.
Серце зроблене зі сталі,
Смішні ці ваші боти,
І не страшні скрижалі,
Прожитого безбарвно року ….
Якісь безглузді травлі,
Обман на десятки, не соту,
Зрубані дерева в реалі,
І розум на дно на півроку …
Емоції щезнуть у пащі хтивих моральних шакалів,
Нікчемності спалять чесноти,
Пробуджуся завтра в астралі -
Душа від душі за півкроку …
Штовхнув хтось один з бокалів,
Ожили дитячі фото,
Якісь непотрібні деталі.
Будь поруч, але не збоку ...