Сл. та муз. Н.Башинської
Аранжування Б.Попова
Дороги... Дороги... Дороги...
як в небі веселки дуга.
Веселі, дзвінкі й гамірливі,
біжать в світ... й кінця їм нема.
(2р.)Дороги... Дороги...
між них, багатьох, є одна.
Та, що додому вертає.
Миліше від неї нема!
Біжать, поспішають дороги,
все кличуть... вперед нас зовуть.
Бувають вузенькі й широкі,
вони у життя нас ведуть.
(2р.) Дороги... Дороги...
між них, багатьох, є одна.
Та, що додому вертає.
Миліше від неї нема!
На них зустрічаються грози,
є добрі хвилини й сумні.
Хай світяться щастям дороги,
хай сяють їм сонячні дні.
(2р.)Дороги... Дороги...
між них, багатьох, є одна.
Та, що додому вертає.
Миліше від неї нема!
Та, що додому вертає.
Миліше від неї нема!