Сл. та муз. Н. Башинської
Аранжування Б. Попова
Помолюсь за Україну, бо це рідна є земля.
За колосся житнє в полі і за пісню солов'я.
За родину свою славну і за друзів помолюсь.
І в пошані перед Богом низько-низько поклонюсь.
Дай, Боже, мудрості й сили!
Прийми, наш Боже, молитви щирі.
Щоб вистоять мужньо в похмурі ці дні.
І щастю радіти на рідній землі.
Щоб вистоять мужньо в похмурі ці дні.
І щастю радіти на рідній землі!
Тут калина в пишнім гроні низько гнеться до землі.
А над гаєм, веселковим, ген кружляють журавлі.
У стрімких гірських потоках небо світиться ясне.
Ця земля у нас єдина,як те сонце, золоте.
Дай, Боже, мудрості й сили!
Прийми, наш Боже, молитви щирі.
Щоб вистоять мужньо в похмурі ці дні.
І щастю радіти на рідній землі.
Щоб вистоять мужньо в похмурі ці дні.
І щастю радіти на рідній землі!