Стрілки годинника не зупинити,
Кожен чекає свій зоряний час.
Щоб новорічні вогні запалити,
Й диво зустріти у сяйві прикрас!
День йде за днем, не рахуючи кроків,
Миті , мов краплі, зникають в імлі...
Все це було - сотні, тисячі років,
В Космосі, Всесвіті і на Землі.
В світлу годину - всім щастя бажаю,
Кожне життя - це небес щедрий дар!
Хай Божий Ангел усім помагає
Перегорнути річний календар!
Чистого неба, добра і любові,
Легко долати свої рубежі...
В кожній сім"ї - щоб були всі здорові
З радістю в серці і з миром в душі!