Прошу тебе, свят-отче Миколаю,
Молись, щоб у калиновому краю
Не журне журавлине «кру» лунало,
А грали бубни, скрипки та цимбали.
Щоб в душах квітла маком віра в Бога,
Пощезли болі, горе і тривога.
Щоби війна не мала шансу жити.
Дозволь тебе про це, святий, просити.
Щоб в Україні і дорослі, й діти
Зимі могла та літечку радіти,
Щоб кожен захист мав і рівне право,
Щоби міцніла матінка-держава.
Щоб тіло зайди їй не шматували.
Щоби повагу всі до неї мали.
Щоби у мовнім світовім вінкові
Вільготно чулось українській мові.
Щоби не брали діти зброю в руки.
Щоб матері не сивіли з розпуки.
Щоби щоранку день ішов до злету,
В обіймах сонце ніжило планету.
ЗІ СВЯТОМ ВАС!!!
Нічка зорі поскидала по сніжку
Завірюха прилетіла –розплела косу
Вітер пісню заспівав,
Все, все сріблом посипав
Святого Миколая в кожну світлину проводжав.
Тож хай радість і любов панує в кожній хаті!
Щоб був достаток- будьте багаті!
Щоб мир і злагода були на шляху по житті
Добра і тепла Вам всім! Здоров`я і будьте щасливі!