Війна…таке спокійне слово,
Та скільки в ньому кровопролиття?!
Боровшись за свій дім, за право та свободу,
Вони віддали їхнії життя.
Це ті, хто буде завжди в серці жити,
Наш дух незламний, вічно берегти.
Це ті, хто всупереч всім силам,
Зуміли гірку правду віднайти.
Ми вдячні вам від серця всього,
За вас горять свічки щодня.
Бо ви є патріоти, ви герої,
Велика шана вашим матерям..
Настав ваш час, та краще б не приходив,
Забрали вас до себе небеса…
Навіщо ця війна нам люди?!
Молімося за тих кого нема…