Не сумуй, не сумуй мій любимий, татусю,
Ти - живий із війни повернувся, живий.
За твоїх побратимів я щиро молюся,
Час, як сон, промайнув чи страшний буревій.
Ти - живий, ну, а рани спадуть до весілля,
Я у перший піду уже в клас восени.
Подивись, як у Вишні квітує все гілля,
І у фраках зелених стоять Ясени.
Я дивилась кіно про війну, і це - пекло.
Ти пройшов крізь вогонь, господиня де - смерть.
Ось скотилося сонце і трішечки смеркло,
Українська на сході зібралася твердь.
Не сумуй, повернуться живі побратими,
І загоються їхні на тілі синці.
Відчуваю, думками, ти - поряд із ними.
Кровоточать на серці за друзів рубці.
Не сумуй, я не дам тебе більше в обіду,
Буду поряд з тобою у літні ці дні.
Не дивись, що маленька така є я з виду,
Але сила вкраїнська тече у мені.
Я донька і тобою любима, татусю,
Ти у мене - герой і найкращий з усіх,
Ти поглянь, я щасливо і радо сміюся -
Перемога на сході чекає нас всіх!