Чи ще зустрінемось ,чи ні?
Ти ,ніби сон або уява,
Ти, наче пам’яті десниця млява,
Що не дає полинути у сни.
Яскраве сяйво моє у житті,
Ти ,наче зірванець із пут облуди,
Не знаючи куди ввійти,
Ти не насмілився звертати всюди,
Куди дозволено зайти.
Ти все шукав, до чогось прагнув,
Чогось боявся і когось плекав
Палахкотів так світло й явно,
Цього вогоню ніхто ще досі не пройняв.
Невільником свойого серця,
Невільником всього життя,
Зроби лиш того ,хто пройметься
Твоїм незримим почуттям.