О доленько-доле, Стежинко тернова, Гаптована болем Душе калинова; Просякнута потом, Умита сльозами, Одвічна скорбота Тяжіє віками... Молитвою-постом Заштопаю долю (Відмити непросто Гріховну неволю...) Засію зернину Добра і любові - Недолю полинну Звеличу у Слові! Вплету мир і спокій У вервицю-долю, В покорі глибокій Здійсню Божу волю.
ID: 653456 Рубрика: Поезія, Лірика дата надходження: 21.03.2016 22:11:19 © дата внесення змiн: 27.03.2016 17:21:34 автор: РОЯ
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie