Погода похмура, на душі дощ,
а якщо погода сонячна і на душі грає райдуга різними, різними кольорами.
Осінь - жовті листочки падають на мокру, холодну землю, яка тільки но була тепла, зелена, земля, на якій була свіжа травичка, але прийшла осінь.
Настрій час від часу змінюється- хочеться плакати, сміятися, кричати...
Бувають і сонячні дні - у парках діти бігають, похилі люди читають газети, спікуються, якісь люди біжать по своїм справам, якісь прогулюються, дихають свіжим повітрям.
Ось я, наприклад: в сонячну погоду - походила по парку, по цим листочкам осені, вони такі чудаві, різно кольрові - жовті, оранжеві, оранжево-зелені, але холодні, тому що я була одна, і тільки я бачила цю красу.....