я - кочівник
прийшов. обдурив
і зник
я бунтар
підкидую дрова у твою агресію
і кричу
жар її
і її жар!
я - слово
я лину із тебе
із твоїх вуст
я породжую твою мову
і вижимаю тебе до хрусту
співаю вночі колискову
я твоє слово
я - вітер
я гладжу тебе вечорами
я лину дворами
розриваю всі брами
із рук твоїх я вириваю квіти
я той злий вітер
я - світло
після того як розмалюю палітру
своїм вітром
я стану світлом
для пітьми я буду сміхом
для тебе ж криком
світитиму дико
кричатиму дико
я - сон
я - ром
я - сум
мусон що дме
тільки в унісон
я - зорі
я - люди хворі
я - сотні твоїх історій
я - хмари сурові
а між хмарами зорі
наші зорі
я - егоїст
тікаю від всіх
піджимаючи хвіст
я несуміснй із світом
далекий від бога
близький до землі
я у власній оселі
малюю сніги
я у власному домі
ріжу долоні