твоїм тілом можна розпалювати вогнище
а словами проповідувати релігії
тебе хочеться сильно. ще і ще
втопитись у тобі, захлиснутись в оргії
і коли вночі ні душі
коли з нір повилазили усі вужі
коли ми двоє пішли на схід
коли усі ріки перейшли вбрід
тоді ти втечеш
будеш бігти хутчіш і хутчіш
встромляти в мої тіло кривий ніж
місцями поміняєш злочин і кару
переплутаєш чай і каву
переміниш мінус на плюс
сплутаєш джаз і блюз
це все тоді,
коли ти втекла
стреш мої протерті номери
викинеш наші картини і прості папери
зачиниш всі двері і зміниш ключі
все це вночі
коли ти пішла
у тобі грається море
у тобі говорить моє горе
ти мій останній сірник
який полетить у смітник
ти моя хвороба й моя панацея
ти моя скеля, як у прометея
і нехай ревуть прокляті зрадники
нехай плачуть приковані страдники
нехай всі нечисті ідуть за тобою
нехай твій вогонь в душі стане водою
вмирай сама
вмирай дарма
нехай тріщить твоя спина
вмирай тому що мене нема