Доброго ранку, Сонечко-
Ніжна
Знову ми знайдемо час на
розмови.
Доброго ранку, Сонечко-
Мила
Знову радітимим кожній
хвилині
Божевільного нашого
життя
Доброго ранку, Сонечко-
Ясна.
Ти розвіваєш всі думи
сумні
Й малюєш свої, золоті
Доброго ранку, Сонце-
Мрійлива
Знову, як вперше мрії
лише про тебе.
І варто лиш прикрити очі
і бачу я тебе.
Доброго ранку, Сонечко-
Любима