Імперія неляканих придурків
Із ядерною кнопкою в руках,
Із армією п’яних недоумків,
З ненавистю в загублених серцях!
Болото, що лиш вміє газ качати
І розкрадати все, що добуло,
А що лишилось, тупо пропивати!
Орда, кривавий хан в якій – Х^йло!
Америка вам знищила дороги?
Євросоюз свободи відібрав?
Через масонів стали ви убогі?
Бандера проти вас війну почав?...
Коли ви проспитесь, немите бидло?
За що вас так Всевишній покарав?
На що перетворились ви? Огидно!
Совок, що душу Сатані продав!
Ви горем залили усіх сусідів:
Абхазію, Молдову, Карабах!
Вас, окупантів, світ весь зненавидів!
Не мозолі в вас – смерті на руках!
Ми не пробачимо вам кров і сльози!
І зраду не забудемо віка!
Плювали на кремлівські ми погрози!
В нас добре око і тверда рука!
Рашисти! Україну ви дістали!
З мечем прийшли – отримуйте гроби!
Щоб вічно ваше кодло пам’ятало:
Сусідам й друзям не роби біди!!!
Слава нації! Смерть ворогам! Кіндрат & Корінь. 02.09.2014р.
"прийшли – отримуйте гроби!" Отож ополченці у Дебальцевому і лаються з-за тих гробів на укропів. Українські вояки трупи своїх загиблих не забирають, а їх там сотні. Тобто взвалили на ополченців свою працю: колотити гроби, ховати, повідомляти родичів цих вояків.
Кіндрат Корінь відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00