Жорстокий світ
Жорстокий світ, жаскі тирани -
Скажене лихо на землі,
Катам слугують істукани…
Все зло копичиться в Кремлі.
Таємні заговори, війни…
Весь бруд із хижої Москви,
На нас вихлюпують постійно
Нащадки роду Сатани.
Накоплення гріха і злоби,
Хижацькі душі і серця,
Убивці у людській подобі,
Безвірні покидьки Отця.
Це ж неспроста: Москва – болото…
Створив диявол в давнині
Цю заболочену босоту,
У тій калюжній стороні…
І по цей день той бруд хлюпоче,
І трунком дихає земля,
І кінець світу твань пророчить…
Карга з косою звідтіля…
19 листопада 2014 року