Цей тихий вечір…
Доріжка місячна на річці,
Кругом оточують якісь там «речі»
Я так люблю хвилини ці.
Забув про все… сиджу…
І ще хвилинка, ще одна лиш мить,
А далі вже реальність, пошлість,
Проблем… питань… нема куди подіть
Цей тихий вечір, я вже напівсонний
а там далеко десь така краса,
вже повернувся в світ я безнадійний,
а щастя, ніби й не було, а щастя вже нема…