Й лишили нас на полі бою
Такий ваш гімн
Бо тільки такою
Падає перемога до колін.
Лишили ви наших братів
А ми ж старались
Але в осаді чорних днів
Упали.
Та найгіркіше
Без медалей
Без почестей нас
Поховали.
А ми боролись
Свинець рукою брали
А ви нас просто
Закопали.
Сліпучі пристрасті
Диму поржавілого
Очистив нас
Наше тіло.
Така є слава
Вас вітають
Бо генерали
Не впадають.
Не гірко, ні
Або інакше
Бо в золі
Не гниють старші.
І зло бере
Та ми вірні присязі
Й ми тут впадемо
Бо ми – солдати.