Безумовно, події які зараз відбуваються в країні не обходять стороною кожного з нас, в незалежності від віку. Ви правильно написали добро це скарб душі, не скажу що найбільший, але безумовно важливий. А що до чужої смерті, то нажаль життя вже не поверниш. Це дуже сумно. Але не варто писати про чиюсь смерть поверхово. Треба поважати почуття сімей загиблого і його особисті переконання. Взагалі, хотів вам сказати, що політика не найкраще захоплення в такий юний період, коли все здається або білим, або чорним. Категорійність у цих питаннях не найкращий шлях для порозуміння у суспільстві. Нащо вам ця політика, пишіть про добро і світло. На вашу молодість уся надія. Смутку і засудження хватає і у більш зрілому віці.
Не сприйміть це категорійно, я просто даю вам слушну пораду.