Це розстріляна воля
Погнала в наступ громади вовків
Небувати тому щоб чорне вороння
Підіймало на нас незаконних кийків
Ми не стіни глухі
Ну кажіть чи так дозволено
Коли ми не такі вже й чужі
Чи не рідним ми словом говоримо
Не вважайте за злиднів
І наших дідів тут убивали
Нам тільки воля за яку й іклів
Не цурнемось заголити над вами
З дороги вороння
Чвари тільки породять кров тротуару
Присягаюсь зїсте ви кийки щити і броні
Під напалом вовків із Майдану