Той, хто чикає автобус сьогодні,
Під синім пластмасовим дахом зупинок,
Покаже тобі свої фотознімки,
І розповість де безпечніше жити.
Куди ти захочеш поїхати з дому?
Ти маєш обрати маршрут і автобус,
По різні сторони цієї дороги,
В одному напрямку магістральної смуги.
Ти зумієш залишити свою землю?
Свою любов, свій дім, сім’ю,
Прийти на роздоріжжя на зупинку,
Поїхати, чи взагалі втекти.
Куди, за скільки, і навіщо?
В те місто, про котре навіть і не чув,
Той, хто чикає свій автобус на зупинці,
Давно твоє обличчя вже забув.