Місто зібране, докупи будинки,
Зеленим кольором підкреслені парки,
Підземні сховища, мости, лабіринти,
Залізна дорога прокладена прямо.
Довгі рейси по всьому району,
Квитками, вагонами, вікнами, сходами,
Дібратися в нове місто,
Знайти нове життя.
Потяг на захід, швидкість помірна,
Озера і ріки, гори і сонце,
Знайома місцевість, розгадана мова,
Ті самі обличчя, давно вже знайомі.
Пластмасові сходи, пластмасовий всесвіт,
Земля і вода, пластмасовий шепіт,
І місяць, що світиться кожної ночі,
Далеко не з сиру, та кам’яних блоків.