Бойовим генералам
В’яжуть рани
А простих солдатів
З честю споминають.
Бойовим генералам
Командувати в шатрі
І дивитись, як палають
Солдати в вогні.
Відлітають погони
Проклинається доля
Не хочуть генерали
Пастися на полі.
Звання на плечах
Куленепробивні лати
І лиш на полях
Від куль лежать солдати.
Вечір сивий здійметься
Мороз затріщить
Та генерал в кожух запнеться
І на базі сидить.
Погони історію
Ріжуть на частини
Нашими долями
Генеральської години.