Заворожи мене словами і цілунками
І поглядом медовим і магнітним.
Я в ньому тону, зупиняюсь і не рухаюсь
У напрямку «від тебе». Златом квітне
Тепло любові. У долонь промінні
Купаюсь до знемоги і до злету…
Картину-казку розкажу художнику
І намалюю відчуття поету…
Неси мене за хмари, в синь схвильовану
Од музики душі, тремтіння тіла…
..І навіть Сонце, у зеніті розціловане,
Всміхається отак, як я хотіла!..
Жалко, что весна в этом году никак наступать не хочет Так хочется ощутить восторг полета, который особенно упоителен весной... Будем призывать весну такими легкими воздушными стихами!
Innessanew відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Спасибо, дорогая!) Такие "веснянки" в этом году)))) Надеюсь, подействуют!