-Я тебе люблю!
-І я тебе теж!Моя любов до тебе не має меж. Я любов'ю до тебе палаю, життя без тебе я не уявляю!
-Але все це лише на словах! Тому докажи її на ділах. Чи зможеш ти мені доказати, що не можеш мене не кохати?
-Я зможу, тільки скажи, що треба зробити! І я все зроблю, бо без тебе не можу я жити!
-А ти можеш життя ради мене віддати?
-Але ж я помру і ти будеш страждати...
-Тоді йди, я не хочу тебе так любити, якщо не можеш ти це для мене зробити!
-Я можу, я зроблю, я піду з життя! Бо до тебе у мене є почуття! Але попрошу: мене ти кохай, і ніколи про мене не забувай...
І він ради неї пішов із життя...
Від цього вона дуже сильно страждала...і шкодувала!
Але знала одне: що він зміг доказати,
наскільки сильно він зміг її покохати!
У її серці він вічно жив,
бо своїм вчинком він це заслужив.
І вона його пам'ятала,
і далі віддано його кохала!