Липнева жінко!
У тобі стільки сонця,
І світла, і любові й теплоти!
Ти зачерпнула в літа щедрий промінь,
Яким зігріла й освітила навкруги.
Все що було і що прийшлося пережити
Заплело коси у пшеничні береги,
Під небом Божим лише жайвір зойкне
Жіночими вродливими слізьми.
А ти щодня прийдеш аби світити,
Бо одержима сонцем і життям.
Народжена у муках щоб любити -
Неси любов, купай її в віршах.
Молитвою, повагою, любов’ю
Віншую день і вік Твого життя,
Я просто хочу побажати Щастя
Й побачити його в Твоїх очах!
З РАДІСТЮ ПРИЄДНУЮСЯ ДО ЦИХ ЩИРИХ ПОБАЖАНЬ! ХАЙ ЇЇ СТРАЖДАННЯ І ПОНЕВІРЯННЯ СКІНЧАТЬСЯ І НАПОВНИТЬСЯ РАДІСЮ ДУША І СОНЕЧКОМ СВІТЯТЬСЯ ОЧІ!
ХАЙ ВСЕ БУДЕ ГАРАЗД У ЇЇ СИНОЧКІВ! ХАЙ ЇЙ БОГ ДАЄ СИЛУ Й ТЕРПІННЯ, І ЗВИЧАЙНО ЗДОРОВ‘Я!
Оксана Пронюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую, дорога Консуело, чудові вітання!
Десь там наша Оленька забарилася, а тут небо цвітом розстелилося!!!