Де джерела вода жива на сонці сріблом грає
І шовком стелиться трава,барвінок розквітає,
Краса просторів неземна,лелека на стодолі,-
Найкраща в світі сторона,за це я вдячна долі.
пр-пів
Край мого дитинства,батьківський мій край,
Пісня материнська і садів розмай,
Стежка від порога,поле,річка й гай-
Це найкращий в світі,любий серцю, край.
Лети,лети мій щирий спів,що з серця проростає,
Туди,де милий край батьків мене завжди чекає.
Духмяний запах полину і чебреців у гаю,
Небес безмежну далину душею відчуваю.