Залиш мені на вечір два квитки.
Питаєшся куди? Та не важливо…
Спустошують мене бридкі гудки
І тиша, так безжально норовлива.
Забудь, що все стирає спрагла ніч:
Я їй давно не вірю. Як і в тебе.
Питаєшся за що? Не в тому річ…
Ти всі мої ілюзії занедбав.
Не варто оглядатися. Втікай.
Я ж сильна – і стерплю чергову втечу.
Питаєшся для чого? Не питай…
Лиш два квитки залиш мені на вечір.