Рентгенкабінет. Жива черга.
чоловік 20, що в тій чи іншій мірі піклуються про своє здоров"я.
ввозять замерзлого бомжа на ортопедичному ліжку.
Бомж напівживий.
або напівмертвий, стоне
(хоча й не стікає кров"ю).
Люди
наче воші розбігаються.
Я і сам інтуєктивно роблю крок назад.
та не в тім суть.
ті, хто не встигли розбігтись прикриваються.
хоча самі, з власними ванними у власних двокімнатних квартирах,
частенько тхнуть.
Люди не люблять стояти в чергах. скаржаться.
не хочуть пропускати бомжа на ортопедичному ліжку перед собою [вони ж переконані, що вони кращі ніж він!>
Санітарка професійно заспокоює стонучого від болю бомжа: каже "мовчи, тварь". лається.
якась дамочка інтеліґентно попльовує в тінь...
я захотів просто поглянути бідолазі в очі.
підійшов.
придивився.
а їх не було: їх хтось колись виколов.
Цікаво скільки їх таких..більше чи менше..хм..В моєму місті є хлопець, який зняв відео щось в стилі цього, але там хлопець лежав з розпореним животом, а бомж його врятував, дотягнув до лікарні..хоча коли прибіг сам, щоб лікарі допомогли, його вигнали..сумно..