В серці задум: вам вірш написати
Ніжний, теплий, як подих весни.
Щоб жалі, негаразди прогнати,
Щоб душею спочити могли.
Щоб у лютий мороз завірюха
Під вікном вам співала пісні.
І хто з стомленим серцем, міг слухать
Заспокійливі, теплі рядки.
Допоміг і неспокій приспати,
Розігнать тяжкі думи вночі,
І до ранку отак колихати,
Ніжні звуки із серця ллючи.
А на крилах легких заметілі,
Щоб летіли у край забуття,
У казковому сні відпочили
І забули про правду життя.
Покладу з вами поряд НАДІЮ,
Вкрию ковдрою сонячних мрій.
І рядками невдачу розвію,
Бо не місце в житті їй моїм...
А надворі сніги пелюстками,
Та дарую вам квіти весни,
а своїми простими рядками
Я пророчу вам радісні дні.
Я жити буду, радіти буду, любити буду...Читаю вірша, аж сльози навертаються, твоя щедрість приємно вражає!!!
"А надворі сніги пелюстками,
Та дарую вам квіти весни,
а своїми простими рядками
Я пророчу вам радісні дні."Надежда, в тебе велике серце!
Н-А-Д-І-Я відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Надежда, вы хотели нам стих написать и написали, он получился тёплым и нежным, как вы и обещали.
Очень хорошо владеете украинским языком, я в этом ещё раз убедился.
Спасибо за добрые пожелания.Вам желаю всех благ.
Н-А-Д-І-Я відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00