на горизонті бачу образ
короткі шорти і колготки сірі
якась куртка і банти на капцях
вгадайте хто.то ж макость іра
от ніби й бачу її там
іде собі не кривится
в колготках тих така крута
собі так мило либиться
но це не то вобше не то
оманлива є перша думка
бо ця мала хоть й золото
но в неї з доми тяжка сумка
підходить ближче видно ногті
спіцяльно не пішла на пару
бо записалася спиляти когті
якби ж то ше було на шару
но пазурі ше так фігня
захтіла собі дирку в носі
а потім шо візьме замкне
і збриє з голови волосся
та дєвка блін вона ж така
за нею не вслідкуєш
канєшно гарна молода
за хлопцями всігда чатує
а хлопці в неї є завжди
пять нормально троє хуже
та другий місяць вже один
бо сильно любить його дуже
но знає він її одну
а я то знаю трохи іншу
незнаю як він полюбив тоу
но цю б він полюбив ше більше
я знаю шо ти пишеш вірші
інколи такі шо хай бог милує
кожен наступний за попередній не гірший
шедевр за шедевром писати в тебе сили є
та шо там сили це талантіще
твої твори про життя
хотя там про любов усе іще
але ж твоя любов у тих статтях
про дєвочку малюєш комікс
яка нічо в житті не має
нема руки ноги чи костів
до сліз за душу зачіпає
про зошит мій то вже мовчу
аркушів сто двадцять штук
я в ньому майже не пишу
ьо він пішов під хвіст коту
комусь захтілося бач написати
на кожном аркуші по слові
а на обкладинці русалку малювати
сердечок повно губи лове
но це таке буває й гірше
хай бог помилує побачить
як ти собі сідаєш їсти
ніби не рот а дзьоб як в качки
кидаєш їжу ти до рота
вона по трошки вилітає
а шо лишається у роті
язиком все перемішаєш
в цей час твій рот чогось відкритий
і видно все шо там лежить
ше можеш слюнки напустити
смієшся звідти все летить
шо шо а брови в тебе жесть
ніби й однакові но шось не то
і права є і ліва є
но тільки праву видно харашо
я знаю твою слабість
це полюбом сосочки
вони тобі приносять радість
як бомжам брилочки
от шо мене просто вбиває
то це на ноуті список "хочу"
чого в том списку лиш немає
нема хібашо темні ночі
бо дуже ти чогось ляклива
як бачиш таракана вкрик
не сци в кампот бо станеш сива
держи себе в руках мужик
от як лімон то тільки дай
човпеш собі не скривишся
без цукру хлепчеш гіркий чай
на лівер навіть не подивишся
вживу твого батька не бачив ніколи
но я його уважаю
він ж настоящий сільвестр сталоне
всім буду казати шо я його знаю
співаєш гарно тоненьким голоском
і ноту сі ноту ля
но враження таке шо ніби десь там за углом
тупим ножом в сараї ріжуть порося
ну співи канєшно то просто ухти
но в тебе крім того є хист ше до танців
волну іри макость придумала ти
як бачу мурашки до кінчиків пальців
мені ти буваєш снишся ввісні
но сни ідіотські получаються трохи
хати макєт там меблі усі
і ніби насправді логічно й нівроку
скажу на останок і висновки дєлай
кусаєш за вуха щіпаєш сосочки
треба знати міру своїй силі
бо можу лишитись без них і без мочки
останні стрічки писати найважче
навіть якшо пише про падругу ірочку
знай шо ти в мене найкраща
моя морда ти моя зірочка