Зробила я хрестик,
О, дякую, Боже!
За знак Сварога -
Він мені в житті ще пригодиться.
Лада-Лада! Лада-Лада!
Вона все заладить!
Завжди, що захочеш.
Дана-Дана! Дана-Дана!
Воді віддана.
Вона богиня мого тата
Й мого брата.
Стрибог-Стрибог! Стрибог-Стрибог!
Ти завжди будеш мій Бог.
Я тебе ніколи не забуду,
Бо ти мій Бог Вітрів!
І ти мене не забувай!
Божич Коляда! Божич Коляда!
Він маленьке Сонечко,
Але я не знаю ще яке.
Леля-Леля! Леля-Леля!
Богиння кохання -
Ти не розлучайся з людьми.
Велес-Велес! Велес-Велес!
Тебе бачила на карті Богів.
Рід-Рід! Рід-Рід!
Ти всі Боги, про яких я написала.