Десь там, в окопах, давно лежать,
Кістки, ще не знайдених, солдат,
Матері, не діждались їх з війни,
Діти батька, не спізнали тоді.
Ой, тяжко, було тяжко у житті,
В сирітстві виросли малята ті,
Ніде захисту було їм знайти,
Шукали кращої долі самі.
Ті, що юними загинули,
Не продовжили своїх родів,
Кохання жінки, ніколи не знали
Та захистили землю від ворогів.
Пішли їх душі у небуття,
За прийдешніх поколінь майбуття...
Слава вам, всім солдатам, що прийшли!
Слава, всім солдатам, що полягли!
Ні, війні! Нехай краще цвітуть сади!
Ні, війні! Нехай співають солов'ї!
Ні, війні! Нехай колосяться хліба,
Буде свобода в країні й воля людська!
*******
Слава Україні!!!
Ура! Ура! Ура!
Нехай буде Незалежною вона!
Ура! Ура! Ура!