Чому так швидко все скінчилось
Коли іще й не почалось?
Так швидко все перемінилось, і що хотілось не збулось.
В минулому все залишилось,
Повернення туди нема
Разом нам бути не судилось,
Все що було то все дарма.
Скажи, хто вигадав кохання,
Таку солодку цю пітьму?
Де світоча я в ній зустріну?
А не зустріну то помру...
Чи можу я для тебе жити
Без сумнівів, без сліз буття?
Хотів би я тебе зустріти,
Але на жаль не в цьому світі
Туди нема вже вороття...