Що ж це сталося зі мною
В мене ніби хтось встромив
гострий ніж,і прямо в серце
Тільки б знати хто зробив
Навіщо дотик твій як сонце
Торкає тіло моє вмить?
І не потрібно вже нічого
Все інше можна просто вбить
Навіщо посмішкой проймаєш
Адже в мене дна нема
Ти говориш влучно завжди
Сонце сіло...знов одна
Це кохання? Я незнаю
Лячно від мого чекання
Знову їду у минуле
Щоб сказати вже в останнє
Я забуду те що було
Я відкрию тобі все
Я зроблю цей світ безмежним
Бо так добре що ти є