Куди подівся?
Що робити?
Не знайти тебе і квіти
вже зав'яли.
Розв'язали.Всі вузли
Перев'язали.
Суму на двоє ділити
Воду камнем перекрити.
І відрізати ножем.
Де знайти тебе? Бо вже
мої подуми нудьгують
Телефон утратив дзвін.
І мене мов знов грабують,
Із середини муштрують.
Кава чорна, білий попіл.
Зірка сяє не на небі,
Я присвячую тобі
Найціќавіше для тебе.
Несподівано з'явився
і за маску так схопився
Ніби це одне,єдине.
В роль ввійшов, і захопився.
Та душа моя жива.
Бачу наскрізь.Не вража
І неначе урожай
Все зібрав і так покинув
Погибати під ту зливу.
І здвінки безглузді наші,
І розмови без фіналу.
Ніби й вирішили долю...
Але тиша знов на ранок.
Порубав мов ту тополю
Але жити нащо в світі?
Щоб терпіти твою волю?
Не відновиш отих квітів...