Що потрібно мені щоб злетіти на небо?
Якийсь механізм и крила із пір'я?
Чи яскраву кулю повітряну треба?
Й відштовхнутись з дороги зі свого подвір'я.
Чи залізти на саму високу вершину
Та з посмішкой хибной стрибнути у низ
ну а потім руками махати щосили...
Я позбавлю себе особистісних рис.
Що потрібно мені шоб рукою до хмар
Могла доторкнутись легко і вільно
Чи просити у Бога якийсь певний дар
Щоб літати могла коли схочу,спокійно.
Чи знайти величезний у світі батут
Й нежаліючи ніг на ньому стрибати
І ніколи, мабуть, незнайти тих отрут
Щоб могла я рукою до неба дістати.
А чи може просто зустріти Його?
Я згадала!Давно я на небі була!
Як я могла позабути того.
Я літала у небі! Та ще й не одна...