Вирви моє серце - нехай не болить
Заклей усі очі,що повні сліз
Слова що написані хочу спалить
В подумах смутно,наче там ліс
Розбий телефон мій - набридло чекати
Знайди парасольку щоб захиститись
Блискавкой влучно порозбивати
З вітром могучим би переміститись
Влий мені в мозок певну отруту
Плющем ядовитим обплети тіло
Незнайдеш ніколи того маршруту
Що приведе тебе з чорного в біле
Позич мені сльози - бо висохли вмить
Дай із сповна подивитись на зорі
Хто допоможе тобі мене вбить?
Так щоб цей хтось тоді збожеволів
Віддай мою душу - хоч щось збережу
Бо тіло без неї мов неживе
Купи собі іншу.Я їй покажу
Тільки найкраще що в т́обі живе.