Можу не спати.Сонце пече
Місяць й зоря на червоному фоні.
Ніби удома.Планета ж одна
Зв'язок недоступний у телефоні.
Чорний паркет.Білі долоні.
Небо і море злилося в одне
Цікавість твоя зупинилась відтоді
Коли все велике,стало мале.
Гарні машини.Місяць-підкова.
Літери знаю,але шось не так.
Яскравий із зовні та ще учора
Очі знайомі дивились однак.
Спиш мов убитий і очі у клею
Стрічка з руки ніяк не втече
Ой заберіть,бо я не розумію
Мене відрубали ніби мечем.