Він для тебе - зірку з неба
за волоссям що сховалась.
І помчиться він для тебе
на край світу. Дивувалась
ти із нього.Хто він є
І ім'я яке він носить
Якусь дивну назву має
Не додумуюся й досі.
Він для тебе,все що хочеш
Навіть сльози повбиває
Шоб з очей твоїх лилося
Тільки радість,ту шо має.
Пробку в вуші та мовчати
Лампою замінить світло
Свічку в руки,щоб кричати
не доводилося дико.
Він для тебе море створить
І запустить почуття
Подивися,він говорить
Що вже запал свій втрача
Ти до нього - він від тебе
Підірвалася запізно
І життя його й потреби
Все в тобі одній не влізло.