Слова Марії Дребіт.
Музика Марії Дребіт.
Аранжування Олександра Рожанського.
Виконує Тетяна Вітрук-Коваль.
I
Я стою на дорозі вже пройдених літ,
Наплела мені у коси осінь спілого цвіту.
Віднайду серед звуків, що видумав світ,
Ту мелодію, що мама виткали в мій заповіт.
Пр.:
Заспівайте мені, моя мамо,
Заспівайте мені колисанку мою, як колись,
Біля серця свого.
Я на неї чекаю так само,
Як тоді, на початку життєвого шляху мого.
Вашим голосом слухаю Небо,
Світла ласкою вкриті слова, що гойдали у снах.
Їх шукаю у всяких потребах
Заспівайте мені, моя мамо,
Заспівайте мені, моя мамо,
А тоді я заспіваю для Вас.
II
Йду до Вас, моя мамо, іду крізь життя.
Наберусь в обіймах сили, слізьми змию розлуку.
Поміж нас та невидима нитка буття,
Нею вишиє Вам пісню Ваше доросле дитя.
10.07.2018 Португалія
https://youtu.be/UpBZRzi1C74