вибачте за увагу до Вашої сьогоднішньої творчості - але такий зараз настрій) - гарному віршу щось сказати.
останній рядок другого стовбика - єдиний нерівний серед рівності всіх інших. Знаєте, як у природних аристократів прийнято - якщо вже дотримуєшся правил, то дотримуєшся кругом і до кінця, а якщо не дотримуєшся - то не дотримуєшся взагалі ніде і ніяких. До того ж "чинних" а в наступному стовбику "починним" - воно якось, вибачте, засмальцьовується, хоча й значення ніби різні. Якби мене примусили це виправити, я би запропонував "умита прозорим вузлом" - тінь у тканинному муарі.
але я можу помилятися і Ви мали на увазі зовсім інше...