...ані схлипу, ні скрику,
ні свисту змарнілих пташок.
На холодній росі ти повільно приходиш до тями.
Ти не там і не з тими, та, зрештою, все буде "ок".
І співатимуть птахи над нами
трьома голосами
Хто би що не казав,
але то не останній твій бій.
Дай послухати час, що тече по зап'ясті на ложе.
І коли бракуватиме тих найпотрібніших слів,
обійми мене так невагомо,
як ти тільки можеш
Як у вас так виходить
Так щиро торкатись душі?
І кожен раз
Так невагомо
Не дихаю в зворушливій тиші
Бо ваші вірші
Б'ють піддих в емоціях
І сльози діамантами блищать
На віях ночі
Потаємної, щемить♡
гостя відповів на коментар Квітка)), 11.11.2024 - 17:27