СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! РОСІЙСЬКА ЦЕРКА – НЕ ЦЕРКА! ПОКИДЬКИ ПРИ ВЛАДІ.
730/456/143
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
ХУЛЯТЬ НА МЕНЕ
В
БІЛЬШОСТІ “ЛЮДЕЙ”!
Хулить на Мене в більшості Моя Родина!
Хулять Мої знайомі та Земна частина,
Хоч наближається День Судний, й їх година!
РОСІЙСЬКА ЦЕРКА – НЕ ЦЕРКА!
російська православна церква в Світі – це не церква.
російська православна віра на Землі – це секта.
У смолянистої московії – Вкраїна нині жертва...
КАТМА ПЕРЕГОВОРІВ.
Переговорів із росією катма,
Бо – це конвульсії антипка на Землі.
Людці вмирають з Слів Отця й Моїх дарма…
російські терористи Світ заполонили.
Для знищення зерна, немає в Світі сили…
ПОКИДЬКИ
ПРИ
ВЛАДІ.
Покидьки – в Вкраїнській владі.
На*олоч – в Моїй Державі.
Руки їх – у крові й зраді…
ДУРИТЬ ВЛАДА
НЕ
МЕНЕ.
Дурить влада не Мене,
Дурить нечисть, Мій народ.
Нарід вартий нагород…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
13.10.2024 р.
Написано ранком – 07:13
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)