* * *
То казочка – мрії про світле майбутнє.
Сьогодні бажання – єдиного МИРУ.
Бо хтось переплутав жорстоке і путнє.
Комусь забажалося знищити віру.
Відтворює нечисть на тлі «візерунки»,
наносить удари без суду і слідства.
Затим присилає рідні подарунки:
то вбитих синів, то нелюдські каліцтва.
В прислужників мрія – усім догодити,
і з ворогом грати у гру обопільно.
О! Годі сиріт, вам тирани, плодити,
пора припинити оцю божевільню.
Настала пора, розповзайтеся гади.
Вважаю є час. Схаменися плането!
Спини наглі смерті, прихильників зради.
Якщо не зупинишся, канеш у лету…
27.03.2017