свавільно-божевільне щастя
б'є в мозок слух тавро та кров
в думках у путах заживе нещастя
параїдальних мозотронів неначе
ізольовано-кульгава та сліпа любов
жорстко-нависнеє кохання та журливість
у пострілах жбурляє гострий кулемет
в броні та скронях неначе мамонта чутливість
злітає високо над стрімголовами
і призвичаївши чуття немов тускний багет
вояк-ледач описує страшно-близьку подію
у вишуканій звітності зомліє чорна кров
зотліє нанівець немов наллє міцну текілу
зіславши духа вічності бажань
там де живе міцно-великая людська любов
у викарбуваних монетах цього Schastya
свавільно-божевільнеє літає високо за дрон
де закружляє ненависть образ багатство
у барвінковій лоджії де зацвіте
скрокує та скерує в бан стрімкий опор
30.10.2019