Не потрібно нічого боятись,
Вирок винесено вже давно.
Залишається тільки сміятись,
Бо усі ми колись помремо.
Ми не житимем вічно на світі,
Згинуть з часом фізичні тіла.
Та завдячуючи цій освіті,
Можемо ми творити дива.
Роззирнись, подивися довкола.
Чи відчуєш природи красу,
Чи почуєш, яка в неї мова,
Як шепоче тихенько: люблю…