Вже йде війна світів,
Не з фантастичного роману.
А проти темряви катів
З кремлівського дурману.
Хто б що там не казав,
Ховаючись за виразом «конфлікт»,
А Вільний Дух повстав,
Перемогти з пекла релікт.
Важка дісталася нам доля –
Поставити нарешті крапку.
Та у борні гартується і воля
Пітьми здолати міцну хватку.
Недарма́ сплелися у клубок
Терористичні всі режими.
Бо, так і не засвоїли урок,
Що є для людства вже чужими.
Та й людство має зрозуміти,
Що іншого не буде часу,
Аби рабами вже не скніти,
То об’єднатись проти сказу.
Хай скаженіє темряви орда,
Та Світло темряву ту переможе!
І хоч вже йде світів війна,
Та наше небо нам і допоможе!
________________________
Маю ще і раніше викладену власну аналітичну статтю «Війна світів» з цього приводу за посиланням http://stihi.ru/diary/utrovecherveter/2023-01-01 де її постійно відновлюють вже мої друзі.