Сьогодні ти наснилася мені,
Така чарівна, ніжна, загадкова.
Я цілував тебе в своєму сні –
Як мить пройшла ця ніченька казкова.
Приспів:
Моя ти фея - фея чарівна,
Розквітло у душі моїй кохання,
Вже солов’ї співають і весна
Бентежить душу звечора до рання.
Рапотово зникла ти із мого сну,
Туманом розчинилася в світанку.
Прокинувся, та досі не збагну:
А чи була ти поряд аж до ранку.
Приспів:
Моя ти фея - фея чарівна,
Розквітло у душі моїй кохання,
Вже солов’ї співають і весна
Бентежить душу звечора до рання.
Таку як ти у світі не знайти,
Назавжди ти єдина в моїм серці.
Ніяк я не наважусь підійти,
Боюся потонуть в очей озерцях.
Приспів:
Моя ти фея - фея чарівна,
Розквітло у душі моїй кохання,
Вже солов’ї співають і весна
Бентежить душу звечора до рання.