https://gazeta.ua/articles/politics/_zyavilosya-video-yak-zelenskijhohol-prinizhuyetsya-pered-rosiyanami/887445
В Українi новий володар - ех, жвавий та завзятий!
Усi ж справи до рук поки що взяв "Хрещений тато". *
За посади той - домовляється, а той - спекулює.
"Хто ж очолить культурне вiдомство?" - громадян хвилює.
Претендентом найбiльш ймовiрним є Вiталька з серiалу.
"Де Гарiк Бiрча - вмить справжнiй успiх там!" - "тьолочки" горлали. **
Спалах талантiв з "Нiкiта"("Nikita") у солiсток чи виступ Mарув -
Тут затребуванiсть культурi й попит надасть оцей "салют". ***
Конкуренцiю ж тим мастодонтам здатен Дзiдзьо скласти. ****
Як, радiючи грошовiй знахiдцi, в штани не накласти -
Пояснить вiн. Банальних текстiв фанат - сплатоспроможним є.
Гарний смак i швидкий заробiток нехай стають тотожними!
Вєрка Сердючка - хоч у Мiнкульт її, хоч - в "Укрзалiзницю"! *****
Зробити вмiє з продукту творчого абсурд та ще й дурницю.
Якось спаскудила позитивнi риси Секлети Лимарихи -
Суржик, як в Проньки i Галахвастова разом узятих - лихо! ******
Потап у мiнiстри пiти й не проти, та все немае часу.
"ОТ СОСны" голки висмикує вправно i МАНДАринки квасить! *******
В таких питаннях найкраще кумекає Мiлявська Лолiта.
Голобородька******** якщо не "Пошле на...", то буде "шито-крито"! *********
Та вирiшувати Президентовi - заводьте-но порядки!
Тримати ж в пам'ятi слiд Колiївщину, бо їхнi тут нащадки.
Менталiтету українського не змiнить "Кварталом".
Вiд "мудрих" рiшень же опинитися можна й за Уралом! **********
* мається на увазi - олiгарх Iгор Коломойський, який фiнансував виборчу кампанiю Новообраного Президента.
https://24tv.ua/tam_gromadyanskiy_konflikt__kolomoyskiy_pro_viynu_na_donbasi_n1148411
**I, до речi, Гарiк Бiрча є не лише виконавцем головної ролi, а ще й сценаристом серiалу "Вiталька" - саме вiн i придумував данi сюжети.
*** музичний дует "Нiкiта" у складi Дашi Астаф'євої i Юлi Кавтарадзе:
спiвачка Марув(вона ж - Ганна Корсун):
https://replyua.net/blog/135159-babchenko-u-maruv-karera-seychas-rvanet-v-goru-raspyatuyu-banderovcami-pevicu-v-trusikah-v-rossii-prosto-s-rukami-i-nogami-rvat-budut.html
****
***** враховуючи той факт, що Вєрка Сердючка виступала на естрадi в образi провiдницi у залiзничному поїздi.
****** у мюзиклi "За двома зайцями" Вєрка Сердючка зiграла героїню Секлету Лимариху. Ну, звичайно, що у п'єсi Михайла Старицького героїня ця не була iдеальною, але що стосується власного мовлення, то тiтка Секлета завди намагалася говорити красивою, чистою українською мовою, ще й регулярно докоряла своїм родичам, що вони постiйно намагаються переходити на суржик. А Лимариха у виконаннi Вєрки Сердючки своїм суржиком перевершила усiх iнших персонажiв цього дiйства разом узятих.
*******