Ходить Святий Миколай від хати до хати.
Подарунки в нього є для усіх завзятих.
Працьовитих обійде, то ж про них подбає.
Він для всіх, хто любить труд, подарунки має.
Під подушки покладе гарненькі пакунки.
Бо для тих, хто чемним є, всі його дарунки.
І на суші, й на воді він допомагає.
Про всіх добрих Миколай завжди пам'ятає.
Вчить і нас всіх Миколай про добро лиш дбати.
Тоді світлий день прийде й будемо багаті!
Сказано: "Не надійся на князі, на сини людські, в них же немає спасіння." В тому числі і на Миколає Мирлікійського. Бо, по-перше, він до нас немає ніякого відношення, чужинець, а по-друге, він син людський, а не Бог.
Тома, як же він Вас вчить? Адже його давно вже живого немає.
P. S. Я наперед знаю Вашу відповідь, тому можете не відповідати. Мені все ясно: зациклені.